Zoeken

Eerste steenlegging Groot Bewijk

Image

Eerste steenlegging Groot Bewijk

Iedereen heeft recht op een eigen woonplek, en dat is niet altijd evident. Groot Bewijk is een uniek project. In samenwerking met de Sociale Huisvestingsmaatschappij Denderstreek wil OC De Beweging mensen met een beperking de kans geven om zelfstandig te wonen, met nabijheid van begeleiding. En dat op wandelafstand van de levendige dorpskern Scheldewindeke.

Deze uitzonderlijke samenwerking met de Sociale Huisvestingsmaatschappij Denderstreek en het architectenbureau EVA Architecten BV is in volle ontwikkeling, de eerste steenlegging vond plaats op vrijdag 24 maart in aanwezigheid van Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits. De site biedt een eigen plek aan sociaal huurtarief waar je in alle vrijheid kan wonen. Wij garanderen de gevraagde zorg en ondersteuning die 24 uur op 24 uur aanwezig is.

Omdat ook het Dagcentrum van OC De Beweging aan dit project is gekoppeld, heb je mogelijkheden voor werken en dagactiviteiten en kan je anderen ontmoeten. Deze woonvorm biedt je dus heel wat keuzevrijheid over hoe je je leven wil invullen.

 

Woon- en zorgproject "Groot Bewijk" Scheldewindeke - SHM Denderstreek (shm-denderstreek.be)

Ontwerp uniek woon- en zorgproject "Groot Bewijk" in Scheldewindeke - YouTube

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte