Zoeken

Overzicht Publicaties

  Dichtbij

  Dichtbij is het medewerkersmagazine van de Broeders van Liefde.

  Dichtbij combineert herkenbaarheid met vernieuwing, maakt ruimte voor dingen die niet rechtstreeks met het werk verband houden, werkt grote thema’s uit, … MAAR we willen geen magazine van dertien in een dozijn. We willen de identiteit van de Broeders van Liefde niet verliezen. Dichtbij is een medium om een gevoel van samenhorigheid te versterken: het samen verenigd zijn rondom hetzelfde doel, de gemeenschappelijke inzet voor jong en oud. Niet: “zij daar”, maar “wij samen”. Het tijdschrift is er om de dialoog onder de personeelsleden te bevorderen.

  http://dichtbijmagazine.be/

  Approches
  Still

  Still magazine peilt via fotografie, illustratie, artikels en interviews naar hoe verstilling, verbinding en engagement een plaats vinden in onze maatschappij. Zo wil Stiltedomein Menas mensen inspireren rond de thema’s die ons drijven.

  Still is een halfjaarlijkse uitgave van domein Menas, een stilteplek en een ‘gastenverblijf voor groepen’ en heel wat ontmoetings- en stilteruimten. Het is een uitgelezen plaats voor activiteiten die verstillen, verdiepen of verbinden, in een unieke setting. Menas is een initiatief van de Broeders van Liefde.

  https://www.still-magazine.be/

  Jaarbrochures

  Elk jaar maakt Broeders van Liefde een brochure over een specifiek thema dat nauw aansluit bij wie we zijn, waar we mee bezig zijn en waar we naar toe gaan. Je kan hier een aantal voorbeelden vinden.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte