Zoeken

Week van de vrijwilliger

Image

Week van de vrijwilliger

Robbe: EEN Vrijwilliger MET EEN HART

 

In de rustige straten van Oostakker begint elke donderdagochtend een bijzondere reis. Robbe, een toegewijde vrijwilliger bij de Centrale Diensten van de Broeders van Liefde, stapt op de bus, klaar om weer een dag vol passie en toewijding te beginnen. Begeleid door zijn vertrouwde begeleider Luc en met de steun van een jobcoach, heeft Robbe een plek gevonden waar hij niet alleen zichzelf kan zijn maar ook een betekenisvolle bijdrage kan leveren.

 

Woonachtig bij zijn ouders, vindt Robbe in zijn vrijwilligerswerk een uitlaatklep voor zijn veelzijdige interesses. Van het Mozaïek dagcentrum tot het laboratorium en de bibliotheek, zijn taken zijn net zo gevarieerd als zijn passies. Zijn dagelijkse activiteiten omvatten het aanvullen van printpapier, het ophalen van karton en papier, en vele andere taken, afhankelijk van de behoeften van die dag. Deze verscheidenheid houdt hem altijd in beweging, omringd door collega's die zijn enthousiasme en toewijding delen. Nog een onverwacht en bijzonder aspect van Robbe's leven is zijn droom om ooit op het podium in de spotlight te staan. 

 

In de Week van de Vrijwilliger willen we een moment nemen om Robbe en zijn onvermoeibare inzet te erkennen. Zijn bijdrage aan de Centrale Diensten van de Broeders van Liefde gaat verder dan de taken die hij uitvoert. Robbe brengt een unieke energie en vreugde mee die onze organisatie verrijkt. Robbe's verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe vrijwilligerswerk individuen in staat stelt om hun passies te verkennen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een positieve impact op hun gemeenschap te hebben. Terwijl we hem deze week in de bloemetjes zetten, reflecteren we op de onschatbare waarde van vrijwilligers zoals Robbe, die met hun hart en ziel bijdragen aan het welzijn van anderen.

 

We zijn enorm dankbaar voor Robbe's toewijding en enthousiasme. Zijn aanwezigheid verlicht onze donderdagen en herinnert ons aan de kracht van gemeenschap en medemenselijkheid. Robbe, bedankt dat je jezelf bent en dat je je geweldige gaven met ons deelt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte