Zoeken

Brecht-Sint-Job-in-‘t-Goor

BuBaO Kristus Koning

03 217 03 13
Bethaniënlei 5
2960
Brecht
Wie zijn we

BuBaO Kristus Koning is een school voor buitengewoon onderwijs voor kinderen tussen 6 en 13 jaar met een verslag type basisaanbod of type 9. Wij zijn een school met een werking op maat van de kinderen. We willen elk kind zijn mogelijkheden laten ontdekken en het leren omgaan met zijn moeilijkheden. We willen hun interesses ontwikkelen en hen hun gevoelens leren uiten. Kortom, we willen een school zijn waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en alle ruimte krijgen om zich te ontplooien. Een school waar elk kind een buitengewoon plaatsje verdient.

Op onze campus Maria Middelares bieden we kleuter en lager onderwijs type 9 aan. De werking is dezelfde als die van het buitengewoon onderwijs, maar de lesplaats is het gewoon onderwijs.

BuBaO Kristus Koning is onderdeel van O.C. Clara Fey, een zorg- en onderwijscampus voor kinderen en jongeren, volwassen met een handicap. Expertise van zorg en onderwijs worden samen afgestemd ingezet om zo kwaliteitsvolle ondersteuning en onderwijs op maat aan te bieden. 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte