Zoeken

Lier

BuSO De Regenboog

03 480 23 11
Kapelstraat 33
2500
Lier
Wie zijn we

Onze school staat open voor jongens en meisjes tussen 12 en 21 jaar die door het CLB verwezen werden naar het buitengewoon onderwijs, opleidingsvorm 3 type BA en type 9 en opleidingsvorm 1, type 2 en type 9. De leerlingen kunnen kiezen uit 4 opleidingen. Ze krijgen aangepast onderwijs, zodat ze de mogelijkheid hebben om een getuigschrift te behalen. Hierdoor wordt het mogelijk om, na hun opleiding, te werken in het normale arbeidscircuit en te functioneren in het gewone leefmilieu.
Wij willen een plaats zijn waar jongeren graag naartoe komen en zich thuis voelen. Onze kleinschaligheid draagt daar zeker toe bij.
Ons uitgangspunt is alle leerlingen mogelijkheden aan te bieden die voor hen het meest geschikt zijn. Hierdoor kunnen zij een volwaardig getuigschrift behalen. In alle opleidingen is veel aandacht voor de houding van onze leerlingen. Samenwerken, doorzetten, respect voor de anderen, zichzelf en het materiaal maken een wezenlijk deel uit van de opvoeding die wij onze leerlingen willen geven.
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte