Zoeken

Sint-Lambrechts-Woluwe

Kinderdagverblijf Woluland

02 734 02 62
Linthoutbosstraat 41
1200
Sint-Lambrechts-Woluwe
Wie zijn we

Woluland is een kinderdagverblijf vergund door Kind en Gezin voor de opvang van 42 kindjes tussen 0 en 3 jaar. Kinderen met een specifieke zorgbehoefte zijn eveneens welkom. Wij bieden opvang van maandag tot en met vrijdag van 07.15 uur tot 18.15 uur.
Wij bieden Nederlandstalige opvang voor kinderen tot 3jaar waarvan één van beide ouders de Nederlandse taal begrijpt en spreekt. Kinderen met een auditieve en/of visuele handicap, die behandeld worden in het revalidatiecentrum Zeplin, worden met voorrang opgenomen. Voor kinderen met een andere specifieke zorgbehoefte wordt gekeken of deze zorgbehoefte kan geïntegreerd worden in de groep.
Naast het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving, waar kinderen op ontdekking kunnen gaan en hun geborgen weten, wordt er aandacht besteed aan het welbevinden en de betrokkenheid van ieder kind. Dagelijks staan knuffelen, spelen, materialen ontdekken, knutselen en verzorging op het programma van groot en klein. Wij houden van een open communicatie en treden dan ook graag in dialoog met de ouders, die onze partners zijn in de opvoeding van hun kind. Waar we kunnen ondersteunen we u graag met raad en daad. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte