Zoeken

Gent

O.C. / M.F.C. Styrka

09 222 52 32
Ebergiste de Deynestraat 1
9000
Gent
Wie zijn we

Het Orthopedagogisch Centrum Styrka geeft onderwijs en zorg op maat voor kinderen en jongeren met lichte, matige, zware verstandelijke beperkingen met eventuele gedrags- en/of autismespectrumstoornissen / eventuele bijkomende motorische en sensoriële stoornissen.

Het aanbod bestaat uit een waaier van dienstverleningsvormen: onderwijs binnen een specifieke context maar ook ondersteuning binnen het gewoon onderwijs. Verblijf, dagopvang in de leefgroep, maar ook mobiele begeleiding aan huis.

O.C. Styrka is een zorg- en onderwijscampus voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Expertise van zorg en onderwijs worden samen afgestemd ingezet om zo kwaliteitsvolle ondersteuning en onderwijs op maat aan te bieden. 

Styrka betekent sterk in het Zweeds. Het staat voor aandacht voor talenten en veerkracht van de jongeren en medewerkers in de organisatie. OC Styrka wil een plaats zijn waar je thuis mag komen. Het is een omgeving waar mensen kansen krijgen om te groeien doorheen het leven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte