Zoeken

Drongen - Luchteren

Sint-Paulus Drongen

09 226 43 12
Gavergrachtstraat 97
9031
Drongen - Luchteren
Wie zijn we

Basisschool Sint-Paulus Drongen heeft zowel een kleuter- als een lagere afdeling.
Onze school is een warme, open school in een rustige, groene omgeving.
Het streefdoel van onze school is kwaliteitsonderwijs. Dit realiseren we door het kind centraal te zetten. Elk kind is uniek en verdient optimale ontwikkelingskansen.
We hebben hierbij oog voor de totale ontwikkeling van het kind, niet alleen de intellectuele ontwikkeling maar ook de sociaal-emotionele ontwikkeling en de fysieke ontwikkeling.
We bieden begeleiding bij leermoeilijkheden en proberen hindernissen te detecteren, op die manier proberen we het leervermogen van de kinderen te optimaliseren samen met alle zorgpartners. Het is onze taak om elk kind te coachen in zijn ontwikkeling.
We zijn een katholieke school waarin we kinderen leren geloven in hun eigen toekomst. We leren hen open te staan voor de ander, in een wereld van diversiteit en pluraliteit.
We proberen de betrokkenheid te versterken door aandacht te schenken aan positieve, menselijke relaties tussen alle participanten : personeel, ouders en kinderen. Enkel op die manier kan het ook het welbevinden van de kinderen geoptimaliseerd worden en kunnen ze hun talenten laten schitteren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte