Zoeken

Mariakerke

Visitatie

09 226 76 83
Zandloperstraat 8
9030
Mariakerke
Wie zijn we

Jonge mensen kwalificeren in economische competenties is de kernopdracht van onze school. We leiden hen daarbij op tot creatieve en ondernemende mensen die in staat zijn hun verantwoordelijkheid in de maatschappij op te nemen. We schenken daarom extra aandacht aan hun persoonlijke en sociale ontwikkeling.
In een snel veranderende maatschappij stellen we ons onderwijs voortdurend in vraag. We blijven zoeken naar vernieuwende methodes, zodat elke leerling alle kansen krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. In dit proces beschouwen we de ouders en de familie van de leerlingen als gelijkwaardige en onmisbare partners.
Het is onze ambitie dat iedereen, leerlingen én personeel, zich op onze school geborgen voelt. We vertrekken daarbij vanuit ons christelijk geïnspireerd schoolproject, waarvan verbondenheid, vertrouwen, verdraagzaamheid en verantwoordelijkheid de fundamentele pijlers zijn. Deze waarden willen we voorleven door een sterk schoolteam te zijn, omdat we geloven dat teamwerk het beroepsplezier en arbeidsrendement verhoogt.
Visitatie wil een school zijn waar de maatschappelijke diversiteit ervaren en beleefd wordt als een levenslange verrijking voor elke leerling en zijn ouders én voor iedereen die er werkt.
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte