Zoeken

1. VOOR ELK WAT WILS

Niet iedereen weet dit, maar Broeders van Liefde is actief in meerdere sectoren, met een hoge graad van werkzekerheid. Veel kans dat je bij ons dus een job vindt die je helemaal ligt.

2. DICHT BIJ HUIS

Net omdat Broeders van Liefde zoveel verschillende voorzieningen en scholen heeft over heel België zijn verre woon-werkverplaatsingen vaak niet noodzakelijk. Er is immers altijd wel een school, voorziening, instelling of ziekenhuis dicht bij huis te vinden. Hierdoor is het vaak gemakkelijker om een mooi evenwicht te vinden tussen je werk en je gezin. Daarnaast weten we hoe belangrijk je persoonlijke tijd is en streven we in de mate van mogelijk naar flexibele arbeidsvormen.

3. BETEKENISVOL

In al onze werkplekken staan de mensen voor wie we zorgen centraal, of dat nu leerlingen, bewoners of patiënten zijn. Het is een fijn gevoel wanneer wat je doet ook iets betekent voor een ander. Werken bij Broeders van Liefde geeft daarom zin, verdieping en spirit. Een bedankkaartje van een psychiatrisch patiënt aan een verpleegkundige, het enthousiasme bij ouderen wanneer je samen een wandeling maakt, of een mooie tekening van een kind aan een opvoeder of leerkracht, het zijn die kleine dingen waarom we het doen en die een glimlach op ons gezicht toveren, zelfs lang nadat de werkdag erop zit.

4. EXPERTISE, INNOVATIE EN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Omwille van onze schaalgrootte is er veel kans om door te groeien, zonder van werkgever te moeten veranderen. Bovendien waken we erover dat iedereen de kans krijgt om in zichzelf te investeren, met aandacht voor vorming en opleiding. Wie nieuw is, krijgt vaak extra ondersteuning tijdens de eerste maanden. De maatschappij verandert continu, wij staan dus niet stil en blijven innoveren: oude gewoontes opgeven, anders denken, nieuwe projecten opzetten, inspelen op nieuwe noden: daarin zit onze grote kracht. Je kan bovendien vertrouwen op 200 jaar van expertise en collega’s die zich met hart en ziel inzetten.

5. EXTRA VOORDELEN

Bij Broeders van Liefde zijn we altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers iets extra’s te geven. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Corporate Benefits (Benefits at Work). Dit is de grootste Europese speler in personeelskortingen.
 

Wat heeft Benefits at Work jou te bieden?

Benefits at Work is een voordelenplatform, inclusief app, waarmee je kan genieten van honderden uitzonderlijke personeelskortingen bij nationale en internationale retailers. Ben je op zoek naar een nieuwe outfit? Nieuwe smartphone? Of ben je toe aan een dagje uit? Elke medewerkers van Broeders van Liefde kan gratis registreren en besparen dankzij leuke kortingen op mode, elektro, wonen, dagje uit en meer.
 

Een greep uit de verschillende merken waar je als medewerker kortingen op kan scoren:

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte