Zoeken

Gent

Kindcentrum Sint-Paulus

09 222 11 68
Ebergiste de Deynestraat 2b
9000
Gent
Wie zijn we

Samen groeien, dàt is onze missie. Wij streven naar een plek waar je als kind mag zijn wie je bent, verbinding voelt verwonderd wordt en waar je talenten tot uiting komen. Waar je leert doorzetten en trots bent op je eigen groeistappen. Een plek waar je je grenzen leert verleggen. Wij dagen kinderen uit hun eigen dromen na te jagen, ieder op zijn eigen tempo en niveau.
Vrije Basisschool Sint-Paulus De Wonderboom heeft een nieuwe visie op leren. Het leren wordt hier anders georganiseerd. In onze school zoeken de kinderen zelf naar antwoorden op vragen die zij belangrijk vinden. Op die manier kunnen ze zich ontwikkelen via een ander pad. De school wil kwalitatief goed onderwijs bieden in een veilige en vriendelijke omgeving.
We hebben aan de Gentse stadsrand twee vestigingen in de Ebergiste De Deynestraat en aan het Rerum Novarumplein. De hoofdschool is gelegen in een enig mooi kader met de talrijke sportvelden, midden in de natuur. Door de kleinschaligheid van de wijkafdeling is het mogelijk bijzonder veel aandacht te besteden aan de individuele begeleiding van alle leerlingen. Op onze beide vestigingen wordt kleuter- en lager onderwijs aangeboden. De vestiging in de Ebergiste De Deynestraat heeft ook een kinderopvang. 
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte