Zoeken

Gent

Styrka secundair onderwijs

09 240 13 73
Ebergiste de Deynestraat 1
9000
Gent
Wie zijn we

Binnen de werking van de school bieden wij onderwijs aan voor leerlingen met een attest onderwijsvorm 3, type basisaanbod, type 1, type, 3 en type 9.
Wij bieden ook onderwijs aan voor leerlingen binnen de onderwijsvorm 1, type 3. Dit is onderwijs, bedoeld voor leerlingen secundair onderwijs die wegens sociaal-emotionele en/of gedragsproblemen geen onderwijs kunnen volgen zoals het vandaag de dag wordt ingericht. Sommigen krijgen daardoor de kans om aansluiting te vinden bij het onderwijs, voor anderen zal dit leiden tot een zinvolle dagbesteding. Als doel stellen we het ontwikkelen van zelfredzaamheid, communicatiemogelijkheden en de sociale vorming van de leerling zodat ze een plaats vinden in de samenleving. We willen de maximale persoonlijkheidsontwikkeling stimuleren en dit vanuit drie domeinen: wonen, werken en vrije
tijd.

Styrka secundair onderwijs is onderdeel van O.C. Styrka, een zorg- en onderwijscampus voor kinderen en jongeren, volwassen met een handicap. Expertise van zorg en onderwijs worden samen afgestemd ingezet om zo kwaliteitsvolle ondersteuning en onderwijs op maat aan te bieden. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte