Zoeken

Wie zijn we

BuBaO Sint-Idesbald is een school voor buitengewoon onderwijs. Wij bieden aangepast onderwijs aan voor jongens en meisjes met een verslag basisaanbod, type 3 of type 9, van 3 tot 13 jaar.
Op campus De Zilten heeft het team van ondersteuningsnetwerk ZUID haar uitvalsbasis. Medewerkers vanuit het buitengewoon onderwijs bieden ondersteuning aan leerlingen en leerkrachten in het gewoon onderwijs. 
    
Wij willen een school zijn met een werking op maat van de kinderen. We willen elk kind zijn mogelijkheden laten ontdekken en het leren omgaan met zijn moeilijkheden. We willen een school zijn waar iedereen zich thuis voelt en alle ruimte krijgt om zich te ontplooien. Kortom, we willen een school zijn met een hart voor kinderen. Omdat we geloven in de groeikansen van mensen. Onze school heeft een team van gemotiveerde mensen klaar staan om uw kind optimaal te begeleiden. We sleutelen telkens aan de persoonlijkheid van het kind en brengen hen kennis en vaardigheden bij volgens de ontwikkelingsdoelen van elk type.
 

BuBaO Sint-Idesbald is onderdeel van O.C. Sint-Idesbald, een zorg- en onderwijscampus voor kinderen en jongeren, volwassen met een handicap. Expertise van zorg en onderwijs worden samen afgestemd ingezet om zo kwaliteitsvolle ondersteuning en onderwijs op maat aan te bieden. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte