Zoeken

Lummen

De Winning

013/53.11.59
Sint-Ferdinandstraat 1
3560
Lummen
Wie zijn we

De Winning is een sociaal inclusieve onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling, zodat een duurzame tewerkstelling mogelijk wordt.
De Winning beschikt hiervoor enerzijds over een eigen werkvloer. Anderzijds zijn wij voor bedrijven, via onze partnerorganisatie Emino, een ondersteuning in hun zoektocht naar deskundige medewerkers en verzorgen wij een kwaliteitsvolle begeleiding van personen met een arbeidsbeperking op hun werkvloer. De organisatie stelt ongeveer 350 contractuele medewerkers, 40 arbeidszorgmedewerkers en 100 personen in opleidingstrajecten tewerk.
Bij onze activiteiten en dienstverlening spitsen wij ons toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie en horeca.

Via onze partner Emino bieden wij de diensten aan van een gespecialiseerde opleidings-, begeleidings- en bemiddelingsdienst (GOB), een erkend loopbaancentrum, Brugprojecten en Intensieve Begeleiding Alternerend Leren (IBAL)
Ons doel is een maximale tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte